i am boy

@i-am-boy is a 27 year old Gay Male from Shah Alam, Selangor, Malaysia. He is looking for Friendship, Relationship and Chat.

3 Photos

Locked Photo

This photograph is locked, you can request access to this profiles locked photographs below.

Introduction

Salam semua. Baru buka site ni. Selepas bercuti lama n mungkin lama lg cuti coz i loss my body balance. Maybe tulang patah xbercantum sepenuhnya. But im here nak declare something.

For everybody, hati ni telah dimiliki oleh insna yg paling disayangi. Dia yg bertakhta di hati tu adalah Farhan @ paan @ samkordova... I call him 'syg'... N so sorry for those yg aku mmg xdpt nk balas msg korg. Xkan balas dah. Aku nk setia pada yg satu. He the only one yg dapat bertakhta di hati ni. I need my space, need a time bersama dgn dia. I love u, syg. Dun worry about me, u shud worry bout u. Kerana hati be xkan pernah berubah untuk mencintai insan yg bernama farhan...





Patah kaki... Bila jadi macam ni br dapat uji si dia.. Rilex je mcm xde ade berlaku.. Xrindu kot..

**********

Ingat lepas dah setel semua n kurang outstation, cadang nk bela anak bulus.. Bulus uolls.. Bosan dok rmh sensorang, nk bela anak bulus takut jap lagi mati kebulur lak kena tinggal 2,3 hari. Ingat nk amik yg tepi2 jalan jer.. Kucing2 mcm ni reti bersyukur ckit. Pastu nk ajak my yayunk dok sekali. Xtau la dia nk ke x...

**********

Minggu ni my yayunk kena tinggal.... Diri ni kena pi merantau sat... Keje.. Keje.. Keje.. Jgn nakal2, jangan galok2, jgn sangap2 dgn jantan lain... Ambik la masa ni utk menyucikan diri dari noda2 jantan2 sebelum penyatuan dua hati berlafazkan cinta xlama lagi.. Fikir betul2.. Adakah nk betul2 setia pada hati ini.. Since dah dipilih, harap tiada lagi gay lain di hati itu.. N xmau couple 2,3 bulan je...

**********

Ade org ckp aku ni selective person... Owhh baru aku tahu... Aku bkn jenis melayan semua org, reply msg semua org. Bkn sombong or kekwat or sebangsa dengannya. Kdg2 diri ni busy dgn keje.. Bukak web ni pn sbb nk bc msg2 korang. Skrg ni pn aku sedang membina hubungan dgn bdk uitm, si farhan ni. Aku mmg rindu dia even aku ni busy keje. Aku belum share lg no fon kat dia wpun aku suka dia. Tp dia xde la nk meroyan sakan. Dia pn ckp kalau ade jodoh, ade la. Kalau xde, dia redha je. Korang jgn la rushing n mengata aku. Aku layan semua org kalau org tu dpn mata. Tp berpuluh2 msg, xkan semua nk kena reply, tu belum dgn maki hamun lagi yg korang mngata aku. Kalau limit cukup, masa cukup, aku bole reply. Ade yg aku reply, aku reply. Msg2 yg baik2, mmg akh akan reply. Sbb nmpak kesungguhan nk berkawan dgn aku kat situ. Kalau setakat nk maki hamun, nk mngata aku, perlu ke aku nk reply. Tolong faham masalah limit msg kat sini. Aku xpernah kata kat org ni babi. Tp korang mcm gelar aku. Aku sabar je bedah sambil tumbuk lesung batu... ko tau ape maknanye????

**********

Bila bukak2 je, check2 tgk dia tgh online.. Ermm melayan sape ntah tu.. Rindu ke ntah tu.. Ok F...

**********

Pagi td nk bg signal, ntah mcm mana tgn ni gatal puki nk tekan hon ape kejadahnya.. Xpasal2 kena maki dgn uncle cina tu. Terkezut katanya.. Kdg2 kita ade terbuat bnda yg x disengajakan.. Sabo je la. Hadiahkan uncle tu flying kiss n kick..

**********

Aku tgh berkawan dgn someone ni. Rasanya mcm dah sebulan kot. Bole tgk kat profile aku.. Kalau dia ok, aku nk go on utk next phase... Mohon pendapat... Sori dear 'F' kena tapisan ketat ckit. Hope jgn terasa...

**********

Hari ni bc msg si dia... Xpaham sgt nape aku tertunggu2 dia setiap hari. Kdg2 aku senyum sorg diri... Kalau aku pilih dia, adekah dia jenis ramai skandal...? OMG... Byknye la fikir

**********

Farhan??? Ko jgn ingat dia ni farhan AF... Ko gila ke ape ingat aku lesbian. Tu betina, ni jantan ok... I miss u wpun aku takut. Takut luka berdarah kembali. First, dia xpernah rushing suruh aku pilih dia. Even no aku ke, whatsapp or wechat, dia belum mintak lg. X mcm yg lain, kenal pn x dah nk mintak itu ini. He ade something special.. Ntah la, xsure dia ni top or bot or flex. Hari2 aku tertunggu msg dr dia. :)

**********

Hari ni terpijak kaki bos. Ok. Rasa bangga jap.. Puas!

**********

Single n available... Test me now... Hahaha

**********

Nothing news from him. Reply pn tak. Xape la, maybe dia hepi2 dgn org lain. Ye la dia pn ramai org minat agaknye.

Sebelum luka berdarah kembali, biarlah berlalu di angin lalu. Aku try bukak hati ni tapi xseperti diharapkan... Hurmmmm. Xnak syok sorang2.

**********

Selamat malam kesayangan.... Start mndekati si dia. Huhuhu

**********

So tired today... Balik2 kerja terus terbungkang tido... Aku mmg dr dulu lg pas balik keje siap la, baring atas katil je terus lesap ditelan mimpi. Haaaa. Nak2 plak skrg ni dok rumah sorg2 lg la xingat dunia tdo.

Aku tnya apa khabar semua.. Kalau aku xreply msg korg tu bkn sebab sombong ye. Maybe dah habis limit. Sedap2 je mngata aku bodoh sombong babi. Babi2 aku pn ko dok hadap jgak. Mulut puaka sgt.

**********


Diam je dia

**********

**********

(Your 'introduction' was recently moderated by our team as it was found to contain inappropriate content. Please make sure it doesn't contain adult language or contact details.) Sedih sgt

**********

Malam ni tdo lewat, td pa & ma baru call katanya Tom Cruise dah xde. Kucing kat rmh parent aku. So sad sgt.CNY hari tu baru je aku tido peluk2 dia. Berebut2 dgn adik2 aku. Rupa2nya tu last moment aku dgn tom. Tom ni manja sgt. Beli royal canin tp xnak mkn. Nk makan nasi plus ikan goreng je. Tu la febret dia. Kucing lain semua pelahap royal canin. Tp yg lain aku xsuke sgt sbb bulu panjang sgt. Bulus uolls. Tom ni ala2 gebus tp bulu pendek n sweet. Rindu sgt kat tom. Tom, i love u.

**********

Cuti2 pn gigih nk buat report... Kalau dulu, sebelum wat keje menyusukan bf dl. Skrg haaa termenung je la tgk tv. Kawan2 ajak keluar reply bz haha. Xde mood nk keluar, kang keluar habis plak duit. So jd anak dara sunti je kat rmh. Sunti ke dik non....???

**********

Bangun2 pg ingat nk kemas rmh konon2 nk jd bibik... Br je pegang penyapu terus terlepek tgk tv. Gini la bila hidup menjanda, nk buat ape pn xde semangat.

**********

Hari ni aku cuti.. Sbb ye la aku kje sabtu ahad mggu ni... Ko giler bos xbg cuti kat aku. Xkan nk keje 7 hari seminggu, ko sape bedah?? Tu pn puas pujuk, baru dpt cuti. Btw, hepi chinese new year for chinese yg selalu dok hai2 kat aku. Tu je la babai.

**********

Mungkin ditakdirkan berjauhan... Suka tp mcm kita bertepuk sebelah tgn... So tggu n terus menunggu

**********

After berfikir panjang, nak cari someone yg betul2 setia... So aku reset all my feeling before this.... Bole gitu??? Risiko tinggi ooo. Takut luka berdarah kembali....

**********

Hari ni 28 feb amat2 lah bizi dengan seminar.. Letih doe... Mana letih nk cover yg aku ni gay lg...kan dik non, ko xape la dik non.. Gaya jalan pn org dah tau... Yg keras mcm kami ni, kami ke??? Hah penat nk cover dik non... Tp gayah kan ade antena, kot mana keras pn menten tau mana yg gay mana yg x... Sesuka aku la nk wat karangan ke, nak wat esei ke... Ko sape bedah? Ko xnak baca, ko punye pasal. Haaaa sentap jap hahahahha.

**********

Aku still solo... Mmg solo, belum ade lg insan istimewa di hati.. Sape la yg cute tu... Mohonlah tampilkan diri anda. Xsabar dah nk bermesra manja, jalan sama2, habiskan cuti sama2, mkn n masak sama2. I need someone special. Ada org chat bgtau aku ni mamat poyo, perasan lebih. Kalau aku poyo, xape la. Ko dah kenapa bedah??? Ko suka aku ke??? Tp mngata sakan hurmmmmm.

**********

Hr ni bdk ofis dok kenen2 aku dgn sorg bdk girl baru. Kat ofis td kemain lg syok dorg mnyakat. Balik td terus msg bdk perempuan tu mntak dia jgn menaruh hati. Kejam kan hahaa. Ye la hope aku xpermainkan perempuan. Belum sampai seru lg nk bercouplekan perempuan.

**********

Malam jumaat, pegi gim sekali terbawak balik mamat gim.. So senggama je la. Pucuk dicita ulam mendatang. Kering da susu...

**********

Menanti disunting oleh jejaka idaman... Siapalah yg bertuah tu. Mostly hadek2 berhingus jer. Ermmm.

**********

Mlm ni ramai mesej sentap2 ala2 berdukaralara.. Frust menonggeng, frust xdpt ditonggeng, mcm2 la korg ni. Btw, nk tergelak pn ade tp i think positive. Time nk ngorat manis je mulut bak ladang tebu dipinggir bibir. Xdpt nk adjust, hah habis bersembur keluar taik kat mulut. Aku jugak yg kena. Sabar je la bedah, kak nam sekalian. Kalau ko nak kar aku, jujurlah. Aku pn manusia jgk, sekeras ht ni mgkin akn cair jgk. Siapa insan bertuah tu pn aku xtau. Kalau muka ko ensem tp aku pilih muka yg berkerak, ko nak kata ape? My choice kan. Ko xbaca previous status aku, ada aku mntion nk yg ensem?? Ko nk meroyan ke, nk meratib ke. Terpulanglah. Yg penting, ko sape bedah???

**********

Senang je nk tau laki tu jenis lembut, nyah or x.. First ak balas msg bg dorg mrh. Kalau sentap semacam tu... Ko tersingkir awal2 dik non. Ade 2,3 org tu kena bash teruk2 kaw2 tp cool je. Konfem la keras. Tp pic tipu plak..jadahnye menipu aku awal2. Dl aku suka mamat ni, dahi jendul luas, muka mcm nk nangis je 24jam..cute. Tp kekwat xlayan pn aku hahaha. Xape la ko bedah... So kena faham ye cute tu bkn ala2 fondan, ambik2 gambar comel ke ape.. Tp ur attitude n sedap mata memandang wpun xensem. Sy xmemilih kalau nk beromen, tp sy amat memilih utk mencari pasangan hidup. Qu puteh qu puteh, xmo la muka yg putih sgt.

**********

Aku bkn lelaki yg mudah bg no telefon, wechat n whatsapp. U nak, u try harder. U nak main2, please give up. Aku dah puas dgn laki yg nk ringan2, nk seks je. Aku pn nk seks, sbb tu aku gay... Tp in term relationship, aku nk org yg bersungguh2 nk aku. Bkn sekadar test kot2 dilayan. Xdilayan terus maki2. Tetiba kan. Kat situ aku nilai korang. Bkn ko sorg je msg, sehari berpuluh msg. Bkn aku xbaca, tp yg msg pn.."jom main""kesian ko, aku ni setia"... Aku nk balas ape.. Yg dok hai2 lg la byk. Mukafimah tu xde yg something special yg aku bole mark korg. Actually aku bkn racist ke ape... Aku minat melayu jer. So sorry ye. Xberniat ape2. Just bgtau ape yg ht ni suka. Tu je. Kwn tu ok la kot.

**********

Lama sgt dah menjanda ni. Hr ni nmpak ex bf, sayu je hati. 7tahun kot couple, xsangka curang kat aku. Mlm2 nk kote aku, tapi last2 kote org lain gak ko cari. Xape la, aku syg ko sepenuh hati dl, secalit xpernah curang. Ramai org nk, ramai yg goda, tapi aku xpenah sekali nk layan atau curang. Salah aku sbb bizi keje, tu je alasan ko kan. Mlm2 sape dakap ko, tidurkan ko. Bizi2 aku pn, ak make sure ko tdo dl baru aku sambung wat keje ofis tepi ko. Aku gi gim pn aku make sure bawak ko. Sbb ko jeles n takut ade org ngorat aku. Ko mngamuk aku gi gim sorg2. Last2 aku ber gim kat rmh je selama aku couple dgn ko. Setiap masa aku update ape aku wat kat luar. Sbb ko akn mngamuk kalau aku xupdate gi mana2. Aku balik lewat keje pn ko ckp aku gi mrnjalang dgn jantan lain. Sampai setiap hari aku kena selfie tnjuk kat ko. Tp ko lupa semua pengorbanan tu. Aku xpenah sangap jantan lain. Drpd ko blaja diploma sampai sambung degree, aku setia dgn ko. Aku outstation je, ko keluar dgn jantan lain. Aku penah wat mcm tu?? Fon aku hari2 ko check, ade ape2 something wrong yg ko jupe??? Xde kan... Sampai skrg aku syg ko even dah 9 bln kita putus. Smpai skrg aku xbole bukak hati aku utk org lain wpun aku sgt2 kesunyian skrg. Ye aku ngaku sepanjang 9bulan ni mmg aku ade main dgn org lain, tp time tu status aku dah single sbb ko tinggalkan aku. Aku memberontak.. Aku nk tunjukkan ramai org nak kat aku tapi hakikatkan aku xdpt bukak hati ni. Aku tak boleh lupakan ko. Aku tau ko akan baca profile aku ni. Bila aku nmpak ko td, ko buat2 cium kat parking kan. Ht aku redha, aku xkan terima ko lagi. Cukuplah aku sayang separuh nyawa aku tp utk terima ko lg, maaf. Ko pn bole tau, sampai skrg aku xpenah buang gambar2 ko, baju2 ko still dlm almari, kasut2 ko seme ada kat rmh. Ko bole bila2 je dtg je rmh, ko tgk la kesetiaan aku kat situ. Tp aku hnya sayang ko yg dulu, jasad ko yg dulu. Assalamualaikum.

**********

Alone + single... Xbest sgt xde partner a.k.a boyfriend... Setakat tounch n'go hidup xbahagia pun. Lubang yg sama je. Nk belaian seorang bf, suka memujuk, nak bf yg comel n manja2, yg suka jeles2.. Lama dah xde perasaan mcm tu. Susah sgt nk mncari, yg suka pun xnak layan...

**********

Please have a face pic when sending messages or I won't reply, thanks

About

General details

Age 27
Sex Male
Sexuality Gay
Relationship Single
Ethnic Origins Asian
Home Location Shah Alam, Selangor, Malaysia

Appearance

Body Shape Athletic
Height 5.8" (173 cm)
Eye Color Black
Hair Color Black
Tattoos None
Piercings

Characteristics

Flexible Flirtatious High Energy Loving Open Minded Outgoing Practical Romantic

Looking for

Priority for honest n loyalty guy.>i am simple person with average body.i search for good person for fun

Desired Activities

Friendship Relationship Chat

Requirements

Interested in Men
Aged between -

Lifestyle

Lifestyle details

Lives With Friends
Faith Islam
Has Children None
Wants Children Not Sure
Education University
Occupation Accountancy
Income Bracket Professional
Political Interests Conservative
Drinks Never
Diet Halal
Smokes Never
Drugs Never

General interests

Antiques Arts and Crafts Board Games Camping Cars Computers Entertaining Movies Music Painting Photography Reading Shopping Surfing the Web Television Travelling Video Games

Music interests

Sports interests